zaterdag 3 januari 2015

Moeder en dochter mogen samen gaan moederen

We hebben hectische tijden achter de rug. Emotioneel dan want we hebben serieus overwogen om geen nestje met Donna te fokken omdat ze af en toe problemen heeft met de drie wildkleur poezen. Maar na een week apart houden, gaat het helemaal niet zo slecht. Donna's moeder, de lieve Lexie, werd eind december ook krols en we hopen nu dat beide poezen ongeveer gelijktijdig hun nestjes mogen gaan krijgen.
Hieronder een rijtje foto's van de twee poezen samen. Het stel is onafscheidelijk en dit levert hopelijk later dan dit type foto's op:

Jewel en Lexie samen aan het moederen in 2013
M'n favoriete foto's van Lexie:

Lexie groeide op in een gezin met drie kinderen en zo belandden deze drie knuffelkatjes als kitten bij haar toen ze zelf nog kitten was.

Zo'n prachtig gezichtje, omlijst door de zo gewenste plukjes en tufjes.

Deze foto is van oudejaarsdag. 


De foto's van Lexie met haar inmiddels volwassen dochter Donna.













Samen op de show. Lexie is inmiddels kampioen.


De verbouwing van de keuken gaf hen weer nieuwe mogelijkheden. Op deze kookplaat kan je als kat ook liggen.


En bij deze magnetron kunnen ze kijken of er iets van hun gading bij zit.



Ze stoeien graag samen.

Toen de kleine Bashiir in september bij ons kwam wonen, werd hij liefdevol geadopteerd. Hij is de schoonste kat van Haarlem en omstreken geworden want niet alleen Lexie geefr hem grondige wasbeurten maar ook onze katers Maverick en Jack en af en toe heeft Donna blijkbaar ook moederlijke gevoelens.



Meer over Lexie lezen:
- haar topic op de website staat in het gezamenlijke voor onze vier jongste dieren: Gezamenlijk topic van Jewel, Lexie, Donna met een introotje van Bashiir.
- via het nestverslag van haar eerste nestje van september 2013 samen met Jewel kunt u ook een beeld van haar krijgen: De nestjes van Lexie en Jewel 2013
- het leuke is dat in dit nestverslag ook te zien is hoe de a.s. vader, Morrison, bij ons is opgegroeid. Hij woont als huisdier. samen met twee andere Somali's, bij een gezin in Hoorn.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten